Officieel: Volkswagen Touareg V8 TDI (2019)

Officieel: Volkswagen Touareg V8 TDI (2019)Een stevige brok dieselpowerrrr voor de Volkswagen Touareg!

Naast de introductie van een 3.0 V6 benzinemotor voorziet Volkswagen nu ook een krachtige topversie voor de luxueuze Touareg SUV. De 4.0-liter V8 dieselmotor levert maar liefst 421 pk en 900 Nm (!) waarmee je in minder dan 5 seconden aan 100 km/u zit en een topsnelheid zou moeten halen van 250 km/u. Begrensd natuurlijk! Al dat vermogen gaat via een 8-traps automaat richting de vier wielen.

De Touareg V8 TDI topversie krijgt uiteraard een royale basisuitrusting met standaard lederen zetels, digitaal dashboard, elektrische kofferklep, luchtvering en 19” velgen (ipv 18”). Voor de binnenbekleding is er keuze uit metaal (Elegance) of hout (Atmosphere) al staat de uitgebreide personalisatiecatalogus paraat voor een gepersonaliseerde uitvoering.

Tegen mei moet de Volkswagen Touareg V8 TDI in de catalogus staan al is nog niet duidelijk hoeveel euro je daarvoor moet ophoesten.

Officieel: Volkswagen Touareg V8 TDI (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...