Trailer: Formula 1 – Drive to Survive (2019)

Trailer: Formula 1 - Drive to Survive (2019)Binnenkort krijg je een unieke kijk op het F1 circuit in een knappe Netflix documentaire.

Tijdens ongeveer twintig weekends strijden ongeveer evenveel F1 piloten om de fabelachtige titel van wereldkampioen in dé koninginnenklasse van de autosport maar daarvoor gaan ze bijzonder ver. In een (ver) verleden mochten de piloten (Hunt, Lauda, Schumacher, Senna, …) zich bijna rocksterren noemen (en hun levensstijl aannemen), vandaag de dag gaan Hamilton, Alonso, Vettel, Verstappen en co extreem ver om elk aspect van hun unieke job te perfectioneren én nog te verbeteren. Dit ondermeer dankzij een ijzeren discipline, streng dieet, indrukwekkend fitnessschema en een professionele omkadering waar andere sporters ongetwijfeld jaloers van worden.

Op 8 mart kan je op Netflix de “Formula 1 – Drive to Survive” documentaire aanschouwen in tien delen waarbij we dankzij regisseur James Gay-Rees het Formule 1 gebeuren van dichtbij volgen voor, tijdens en na de races.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...