Teaser: Aston Martin 003 (2019)

Teaser: Aston Martin 003 (2019)Na de Valkyrie en de Valkyrie AMR Pro werkt Aston Martin alreeds aan een derde hypercar!

Met de recente beursintroductie moet Aston Martin een stevige groei optekenen in de komende jaren, we mogen ons dus verwachten aan een ruim gamma, menig special edition én exclusieve uitvoeringen. Na de bijzonder fabelachtige Valkyrie en diens hardcore Valkyrie AMR Pro circuitafgeleide heeft de Britse sportwagenbouwer uit Gaydon nog een hypercar in de pijplijn zitten, momenteel gaat deze door het leven als 003.

De Aston Martin 003 krijgt na verloop van ontwikkelingstijd (en de nodige teasers) uiteraard een reguliere benaming, volgens insiders zou Vanquish een goede kanshebber zijn. Voor prestatiecijfers is het nog véél te vroeg, wel geeft Aston Martin mee dat de turbogeblazen middenmotor enige hybride-ondersteuning zal krijgen naast de nodige actieve aerodynamica.

Slechts 500 exemplaren van de 003 zullen er gebouwd worden, snel je interesse kenbaar maken lijkt hoe dan ook de boodschap.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...