Officieel: Nissan Qashqai N-Motion (2019)

Officieel: Nissan Qashqai N-Motion (2019)Nissan schenkt de succesvolle Qashqai crossover een exclusieve N-Motion uitvoering met extra (visuele) uitrusting.

Met méér dan 3 miljoen verkochte exemplaren is de Qashqai crossover een belangrijke pilaar geworden in het gamma, om die koppositie de komende jaren aan te houden lanceert Nissan nu een N-Motion uitrustingsniveau dat verder gaat op N-Connecta trim. Zo betaal je slechts een meerprijs van 1.750 euro wat slechts 50% is van de toegevoegde waarde!

Aan de buitenzijde kan je de Qashqai N-Motion herkennen aan de adaptieve LED lichtblokken, 19” lichtmetalen velgen en zilverkleurige bumpers, spiegelkappen en dakrails. Binnenin prijken er nieuwe voorstoelen, sportieve vloermatten, contrasterende oranje stiknaden en oranje inzetstukken. Met de nieuwe versie van het NissanConnect infotainmentsysteem geniet je van een verbeterde gebruikservaring dankzij handige functies zoals een snelle zoekfunctie, stemcommando’s, over-the-air updates en Apple CarPlay / Android Auto integratie.

De Nissan Qashqai N-Motion is vanaf heden leverbaar in combinatie met de 1.3-liter benzinemotor, goed voor 140 pk (manueel) of 160 pk (manueel of automaat).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...