Poll: BMW M5 Competition vs Aston Martin V8 Vantage (2019)

Poll: BMW M5 Competition vs Aston Martin V8 Vantage (2019)V8 powerrrr baby!

Daar waar de BMW M5 Berline – en zeker in M5 Competition uitvoering – zich overduidelijk profileert als sportieve business athlete steekt de Aston Martin V8 Vantage zijn sportieve inborst niet onder stoelen of banken. Met een scherpe styling, modern (Mercedes) interieur en de 510 pk 4.0-liter V8 (van AMG makelij) is deze Britse sportwagen tot heel wat in staat, vanaf 156.000 euro de jouwe (in basisvorm)!

Met een 4.4-liter V8 is de M5 Competition eveneens voorzien van een stevig prestatiepotentieel (625 pk / 750 Nm) en dito prijskaartje (vanaf 130.000 euro), in het dagdagelijkse verkeer ongetwijfeld een pak comfortabeler en bruikbaarder. Met de slimme xDrive vierwielaandrijving ook nog eens zéér snel aan het stoplicht zoals CAR magazine uit Zuid-Afrika hier aantoont. Maar is dat ook voldoende om de Aston Martin te verslaan?

BMW M5 Competition vs Aston Martin V8 Vantage

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...