Belgische prijs Skoda Scala (2019): vanaf 20.770 euro

Belgische prijs Skoda Scala (2019): vanaf 20.770 euroBestellen maar!

De blitse sportwagens buiten beschouwing gelaten was de Skoda Scala een van dé interessantste nieuwigheden op het afgelopen Autosalon van Brussel. De compacte gezinswagen rolt intussen van de band in Tsjechië en maakt Skoda België zich klaar voor de nakende lancering, bestelbonnen kunnen zelfs al getekend worden in ruil voor minimaal 20.770 euro.

Voor die aantrekkelijke hoeveelheid euro’s krijg je wel slechts de Scala 1.0 TSI met 115 pk in de Active uitvoering, door te opteren voor het Ambition (vanaf 22.990 euro) of Style (vanaf 25.450 euro) uitrustingsniveau kan je ook kiezen voor een 1.5-liter TSI (150 pk) of 1.6-liter TDI (115 pk). Naast een manuele versnellingsbak met zes verzetten is er hier ook DSG7 automaat voorhanden, later volgt er een 1.0-liter TSI instapper (95 pk) en een 1.0-liter G-TEC (CNG).

Naast de scherpe prijs en omvattend motorgamma komt de gloednieuwe Skoda Scala met een frisse vormgeving naast buiten, binnenin oogt het – op papier – allemaal zeer kwalitatief en geconnecteerd met de nodige (optionele) veiligheids- en rijhulpmiddelen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...