Officieel: Fiat Panda CNG (2019)

Officieel: Fiat Panda CNG (2019)De compacte Fiat Panda stadswagen krijgt een milieuvriendelijke aardgas (CNG) uitvoering met een CO2 uitstoot van 97 g/km.

De vernieuwde Fiat Panda is met zijn compacte, polyvalente en comfortabele innerlijk perfect gemaakt voor de stad. Naast compacte benzinemotoren en efficiënte diesels is er nu een CNG uitvoering beschikbaar op aardgas, een brandstofvorm die een stevige opmars wist te maken in laatste jaren. Te danken aan het steeds groter worden aanbod én het groeiende aantal Belgische CNG tankstations. Rijden op CNG is bijzonder milieuvriendelijk en bovendien stiller/efficiënter/zuiniger dan een reguliere benzinemotor.

De Panda CNG rekent op de 0.9-liter tweecilinder benzinemotor met 70 pk en een CO2 uitstoot van slechts 97 g/km. Mocht de CNG tank onderweg leegraken dan kan je terugvallen op een extra benzinetank.

De standaarduitrusting van de Panda CNG omvat ondermeer een ABS-remsysteem, ESP, 6 airbags en een controlesysteem voor de bandendruk, Uconnect Bluetooth-radio, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, airconditioning en elektrische ruiten vooraan.

In België krijg de vernieuwde Fiat Panda CNG een vanafprijs van 13.490 euro waarmee de guitige Italiaan een van de meest toegankelijke CNG wagens op de markt is.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...