Preview: BMW 7-Reeks M7 Touring (2020)

Preview: BMW 7-Reeks M7 Touring (2020)Waarom ziet BMW geen graten in extra koetswerkvormen van de 7-Reeks?

BMW zweert sinds jaar en dag bij één 7-Reeks. In tegenstelling tot de directe concurrenten is er geen sportieve M7, dakloze 7-Reeks Cabrio of 7-Reeks Coupé te verkrijgen, enkel een luxueuze limousine met allerhande gadgets en rijhulp die je desgewenst als verlengde L uitvoering kan krijgen. Wie op zoek is naar een stevige brok vermogen kan dat met de M760Li xDrive die daarvoor rekent op een 6.6-liter V12 met 610 pk / 800 Nm koppel.

Aksyonov Nikita, een getalenteerde designer uit Rusland, blijft niet bij de pakken zitten en schenkt de wereld een (virtuele) 7-Reeks Touring in diverse vormen (inclusief de nodige details) met als klap op de vuurpijl een M7 Touring! De kans is klein dat ze in München nu plotsklaps extra 7-Reeks varianten gaan overwegen maar zeg nooit nooit in autoland.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...