Poll: Bentley Bentayga vs Lamborghini Urus (2019)

Poll: Bentley Bentayga vs Lamborghini Urus (2019)Welke luxueuze én corpulente/potente SUV geniet jouw voorkeur?

Het reguliere aanbod van zowel Bentley als Lamborghini kan je gemakkelijk omschrijven als (zéér) luxueus, potent, exclusief en prijzig maar niet altijd even bruikbaar voor dagdagelijks verbruik. Na het enorme succes van de meer burgerlijke Cayenne konden de hoger gepositioneerde VAG merken niet uitblijven waardoor er anno 2019 een blitse Bentayga en Urus in de respectievelijke catalogus/showroom staat. Nog steeds even luxueus, potent, exclusief en vrij duur maar wél bijzonder praktisch en bruikbaar dankzij het ruime interieur en vierwielaandrijving.

De Bentley Bentayga kan je momenteel krijgen met een 4.0-liter V8 (550 pk – vanaf 181.000 euro), V8 Diesel (435 pk – vanaf 185.000 euro) of 6.0-liter W12 (608 pk – vanaf 220.000 euro), heel binnenkort mogen we daar waarschijnlijk een plug-in hybride versie bijkomen. De Lamborghini Urus is er enkel met de 4.0-liter V8 (650 pk – vanaf 213.000 euro) en ook hier zal er op termijn een stekkerversie bijkomen.

Terwijl de Brit hier overduidelijk inzet op comfort, luxe en prestige zal niemand ontkennen dat de Italiaan de voorkeur geniet op vlak van expressief design, luidkeelse soundtrack en indrukwekkende prestaties. Onze Britse collega’s van Lovecars proberen te achterhalen welke super SUV nu dé beste is!

Lamborghini Urus vs Bentley Bentayga

View Results

Laden ... Laden ...

Lees hier onze rijtest met de Bentley Bentayga W12!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...