Preview: BMW Z4 Coupe / Toyota Supra Cabrio (2020)

Preview: BMW Z4 Coupé / Toyota Supra Cabrio (2020)Krijgen we meer koetswerkvarianten van de nieuwe BMW Z4 Roadster en Toyota Supra?

Om op een zo efficiënt mogelijke (kostenvriendelijke) manier een leuke sportwagen te bouwen sloegen BMW en Toyota (opnieuwde handen in elkaar. Na vele ontwikkelingsjaren hebben we nu een Cupra coupé en Z4 Roadster als tastbaar resultaat met een gelijklopend motorengamma, toch spreken beide autoconstructeurs van een eigen geheel dat perfect aansluit bij het merk DNA.

De kans dat we op een dag een nieuwe Z4 Coupé en Supra Roadster krijgen is héél klein, dat zou nefaste gevolgen hebben voor de innige samenwerking en duidelijke differentiatie. Maar zeg nooit nooit natuurlijk in autoland! Dankzij het Photoshoptalent van X-Tomi en Kleber Silva weten we alvast waaraan we ons mogen verwachten!

Preview: BMW Z4 Coupé / Toyota Supra Cabrio (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...