Autosalon Brussel 2019 live: Lexus (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2019 live: Lexus (Paleis 4)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Lexus op het Autosalon van Brussel 2019

Het Japanse luxemerk onder Toyota vleugels grijpt dit jaar de kans aan om de ES berline, UX crossover en aangescherpte RC Coupé te presenteren aan het grote Belgische publiek. Die eerste is de opvolger van de GS en wil met een nieuwe naam – en de 2.5-liter Hybrid motorisatie – het nogmaals proberen te maken in het luxesegment. De Lexus UX nestelt zich dan weer onder de NX en moet inspelen op de blijvende SUV populariteit, naast de UX300h is er ook een UX200t benzineversie voorhanden. Wie meer binnenruimte zoekt kan dan weer terecht bij de RX450h met zeven zitplaatsen.

Op het Autosalon van Detroit haalde Lexus deze week nog het doek van de potente RC F en diens 5.0-liter V8, op de Heizel moeten we het doen met de RC300h hybride. Goed voor 233 pk, een strakke grille en opgewaardeerd interieur.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...