Autosalon Brussel 2019 live: Dream Cars (Paleis 1)

Autosalon Brussel 2019 live: Dream Cars (Paleis 1)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden bij de Dream Cars op het Autosalon van Brussel 2019

Wie op zoek is naar een stevige portie sportwagens, racewagens, hypercars en luxueuze cabrio’s in allerhande geuren/kleuren moet richting Paleis 1 voor de – veelal adembenemende – Dream Cars collectie. Gaande van Aston Martin tot Zagato met uiteraard een prominente plek voor Ferrari, Lamborghini, McLaren, Mercedes-Maybach / Mercedes-AMG en Bentley, met de BMW M8 Gran Coupe Concept krijgen we zelfs al een blik in de toekomst. Bestelbonnen kunnen bij deze Dream Cars wel eens stevig uitvallen zoals de Bugatti Chiron (vanaf 2.500.000 euro!) maar bijvoorbeeld de Alpine A110 bewijst dat het (gelukkig) ook anders kan…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...