Autosalon Brussel 2019 live: Jaguar (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2019 live: Jaguar (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Jaguar op het Autosalon van Brussel 2019

Een interessante tweestrijd bij Jaguar op het Autosalon. Enerzijds hebben de katachtige Britten een sportief gamma en een eerder zakelijk/praktisch/rationeel gamma terwijl ook het aanbod van SUV’s steeds de overhand neemt op de berlines en breaks. Ook pronken ze met de 550 pk sterke F-Pace SVR die een natuurlijke tegenpool is van de zuiver elektrische I-Pace SUV die eveneens puike prestatiecijfers kan voorleggen. En een CO2 uitstoot van 0 g/km!

De Jaguar F-Type Chequered Flag is een eerbetoon aan de sportieve successen met de XK van weleer, één van de weinige wereldpremières die je op de Heizel kan tegenkomen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...