Autosalon Brussel 2019 live: Hyundai (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2019 live: Hyundai (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Hyundai op het Autosalon van Brussel 2019

Nog een wereldpremière op het 97ste Autosalon van Brussel is de vernieuwde Hyundai i40 die zich wederom wil opwerpen als doordacht alternatief voor de gekende spelers binnen het hoogwaardige D-segment. Dit doen de Europese Koreanen met een betere afwerking, extra personalisatie, meer veiligheid én de nieuwe 1.6-liter CRDi Smartstream dieselmotor met 115 pk of 136 pk. Op zoek naar nog meer laadvermogen? Dan is er de vernieuwde H1 (als Van bestelwagen of People personenversie) met een vernieuwde vormgeving, opgewaardeerd interieur en een aangenaam rijgedrag. Of de nieuwe Santa Fe!

De i20 WRC rallywagen van Thierry Neuville is jammer genoeg niet te koop, wie op zoek is naar een unieke combinatie van gebruiksgemak + vormgeving + prestaties is bij de i30 Fastback N met diens 275 pk aan het juiste adres. Of je gaat gewoon voor het N Line uitrustingsniveau om zo te genieten van de visuele blingbling.

Op het vlak van milieuvriendelijke aandrijflijnen toont Hyundai het volledige IONIQ gamma (Hybrid + Plug-in Hybrid en Electric) naast de NEXO SUV(op waterstof!) en Kona Electric. Die laatste is bijzonder scherp geprijsd en kan tot 450 km ver geraken met één batterijlading, wie nu intekent kan snel van deze zuiver elektrische crossover genieten net zoals van de bijgeleverde laadpas voor 20.000 km laadpaal elektriciteit. Cadeau’tje van Hyundai Belgium!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...