Autosalon Brussel 2019 live: Ford (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2019 live: Ford (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Ford op het Autosalon van Brussel 2019

Zowaar een wereldpremière op het Autosalon van Brussel 2019 in de vorm van de Ford Mondeo Clipper Hybrid want tot voor kort was deze milieuvriendelijke motorisatie enkel beschikbaar op de Mondeo vierdeurs! De vernieuwde Focus haalde zowaar een dubbelslag (hatchback + Clipper) in de laatste VAG Gezinswagen van het Jaar verkiezing en mocht hier natuurlijk niet ontbreken. Naast de vernieuwde Edge SUV kan je ook (een klein beetje) op avontuur met de Focus Active crossover, de Ranger Raptor is (overduidelijk!) dan weer van een ander kaliber.

Dankzij een kleine opfrisbeurt wist de Ford Mustang zijn hoge verkoopcijfers aan te houden, zeker in België doet dit Amerikaans icoon het bijzonder goed. In Paleis 6 is ‘ie te zien als Mustang Bullit, een eerbetoon aan de gelijknamige film met Steve McQueen!

Lees hier enkele recente Ford rijtesten:

Rijtest Ford Focus
Rijtest Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Active
Rijtest Ford Fiesta 1.5 Vignale
Rijtest Ford Fiesta ST
Rijtest Ford EcoSport 1.0 EcoBoost

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...