Autosalon Brussel 2019 live: Dacia (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2019 live: Dacia (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Dacia op het Autosalon van Brussel 2019!

Geen grote nieuwigheden in het Roemeense kamp van Dacia dus komen ze met de leuke Rainbow uitvoering (lees: gratis metaalkleur) naar de Heizel op alle modellen (tot eind februari!). De tweede generatie Duster is het meest succesvolle model in België en krijgt dan ook een prominente plaats net zoals de Sandero als runner-up.

Met een getraind oog kan je ook enkele technische nieuwigheden ontdekken, zo gaat het Media NAV infotainmentsysteem vanaf nu sneller/krachtiger/slimmer door het leven en maakt de 1.3-liter benzinemotor zijn opwachting. Ook de 1.5-liter dieselmotor (95 pk of 115 pk) werd intern aangepakt om te voldoen aan de nieuwste (lees: strenge) uitstootnormen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...