Autosalon Brussel 2019 live: Alfa Romeo (Paleis 3)

Autosalon Brussel 2019 live: Alfa Romeo (Paleis 3)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Alfa Romeo op het Autosalon van Brussel 2019!

Voor 2019 verwachten we enkele serieuze nieuwigheden (Giulietta opvolger, Giulia hybride, Stelvio XL, …) maar dat is voor later, op de Heizel draait het rond de B-Tech uitvoeringen van de Giulietta, Giulia en Stelvio. En een levensechte F1 bolide van het Sauber-Alfa Romeo F1 team voor Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi het komende seizoen.

Naast specifieke designelementen (donkergrijze lak, exclusieve velgen, glanzende accenten en de nodige klavertje vier’s) geniet je hier bij de B-Tech uitvoeringen zowel een aantrekkelijke basisuitrusting als interessant prijsvoordeel. Interessant is hier ook de 510 pk sterke Stelvio Quadrifoglio die functionaliteit en praktisch gebruiksgemak combineert met een stevig prestatiepotentieel. En héérlijke soundtrack!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...