Autosalon Brussel 2019: Volkswagen line-up

Autosalon Brussel 2019: Volkswagen line-upKleurrijke SUV’s (groot en klein), sportieve bolides en een preview van de (nakende) elektrische toekomst bij Volkswagen op het Autosalon van Brussel.

Op de Brussels Motor Show (het Autosalon in de volksmond) zien we voor het eerst de T-Cross crossover in navolging van de T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en de Touareg SUV’s. De funky T-Cross komt het best tot zijn recht met een blitse kleurstelling en de nodige accenten, binnenin is er bovendien veel binnen/bagageruimte voorhanden. Naast de (hoog)technologische gadgets/rijhulpmiddelen behoort de Volkswagen T-Cross tot de veiligste wagens binnen zijn klasse dankzij ondermeer Front Assist (automatische remfunctie) en Lane Assist (rijstrookwaarschuwing).

Met de I.D. Cross krijgen we op de Heizel alvast een blik op de toekomst waar VW de nodige zuiver elektrische modellen zal lanceren. De eerste komt nog dit jaar in het formaat van de Golf, erna volgen er een crossover, break, berline én microbus met elektromotor. Motorisch zou de I.D. rekenen op een 170 pk / 300 Nm sterke aandrijflijn, dankzij de moderne batterijtechnologie zou er een elektrisch rijbereik van 400 à 500 km mogelijk moeten zijn.

Volkswagen presenteert in Paleis 11 ook de nodige sportiviteit in de vorm van de gloednieuwe Golf GTI TCR (290 pk), Polo GTI (200 pk) en Up! GTI (115 pk). De smakelijke Golf McDo Edition zal er jammer genoeg niet bijzijn…

Line-up Volkswagen @ Autosalon 2019
e-Golf
Golf Comfortline 1.5 TSI DSG
Golf Sportsvan Highline 1.O TSI 6v
Golf Variant Comfortline 1.6 TDI 5v
Golf IQ.Drive 1.0 TSI DSG

Polo Comfortline 1.0 TSI 5v
Polo IQ Drive 1.0 TSI DSG
Polo Trendline 1.0 MPI 5v

Sharan Comfortline 2.0 TDI DSG

Touareg 3.0 TDI Tiptronic-8

Touran Highline 1.6 TDI DSG

T-Roc Style 1.0 TSI 6v
T-Roc Elegance 1.5 TSI DSG
T-Roc Style 1.6 TDI 6v

Golf GTI TCR 2.0 TSI DSG7
up! GTI 1.0 TSI 6v
Polo GTI 2.0 TSI DSG

Passat Comfortline 2.0 TDI DSG
Passat Variant Highline 2.0 TDI DSG

Tiguan Allspace Highline 7p 2.0 TDI DSG
Tiguan Allspace Comfortline 5p 1.5 TSI 6v
Tiguan Comfortline IQ DRIVE 1.5 TSI 6v
Tiguan Highline 1.5 TSI DSG

Arteon Elegance 1.5 TSI DSG
Arteon R-Line 2.0 TDI DSG

T-Cross 1.0l TSI 6v
T-Cross 1.6 TDI DSG7

ID Crozz Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...