Officieel: Nissan Leaf 62 kWh update (2019)

Officieel: Nissan Leaf 62 kWh update (2019)Nissan voorziet de zuiver elektrische Leaf van een krachtigere batterij met een groter rijbereik, betere connectiviteit en extra uitrusting!

Voor het modeljaar 2019 van de 100% elektrische Leaf heeft Nissan de nodige interessante updates in petto die de titel van “Bestverkochte elektrische auto van 2018” (én elektrische Gezinswagen van het Jaar?) nog even moet verlengen. Grootste nieuws naast het vernieuwde 8″ infotainmentsysteem en Nissan Connect mogelijkheden is de introductie van een krachtigere 62 kWh batterij (217 pk) naast de 40 kWh versie (150 pk – 270 km autonomie) wat een rijbereik van 385 km moet geven in de praktijk.

De Nissan Leaf MY19 (Model Year 2019) is leverbaar met e-Pedal en het innovatieve ProPILOT systeem. Deze Intelligent Driving technologieën dragen bij tot een aangename rijbeleving van de milieuvriendelijke Leaf met een soepele rijervaring en moderne rijhulpmiddelen zoals adaptieve cruise control en het analyseren van elke verkeerssituatie!

De Belgische vanafprijs van de Nissan Leaf met 62 kWh batterijpack zal de Japanse autoconstructeur tegen de lente van 2019 communiceren, de eerste leveringen zijn voorzien voor de zomer.

Lees hier onze rijtest met de Nissan Leaf 40 kWh!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...