Autosalon Brussel 2019: Jaguar Line-up

Officieel: Jaguar F-Pace SVR (2018)Jaguar brengt op het Autosalon van Brussel het nodige eerbetoon aan het verleden met de F-Type Chequered Flag en XJ50 terwijl er aan SUV’s ook zeker geen gebrek is. Zeker met de 550 pk sterke F-Pace SVR!

Zeventig jaar geleden introduceerde Jaguar de succesvolle XK120, vandaag brengt het katachtige automerk een sportief eerbetoon in de vorm van de F-Type Chequered Flag special edition. Zowel te verkrijgen als Coupé of Cabriolet met de 2.0i (300 pk) of 3.0 V6 (340 pk / 380 pk) en de nodige visuele accenten.

De XJ50 viert dan weer het feit dat je alreeds een halve eeuw terecht kan bij Jaguar voor een premium toplimousine die erg in smaakt valt bij vooraanstaande zakenlui, beroemdheden, politici en gekroonde hoofden aldus de Britten. De Jaguar XJ50 wordt verkrijgbaar met diverse geraffineerde motoren en vernieuwde koetswerk- en interieurdetails aan minimaal 99.620 euro.

Het populaire SUV gamma van Jaguar kan je tijdens het 97ste Autosalon van Brussel in vol ornaat ontdekken in Paleis 7. Zo is er de E-Pace crossover, F-Pace SUV, zuiver elektrische I-Pace en de F-Pace SVR topversie met maar liefst 550 pk!

De XE berline, XF berline en praktische XF Sportbrake zijn hier uiteraard ook terug te vinden, bij de Dream Cars in Paleis 1 kan je een kunstzinnige Belgische street art uitvoering van de Brusselse kunstenaar Jean-Luc Moerman terugvinden die deze zomer in Knokke het mooi weer maakte!

Line-up Jaguar @ Autosalon 2019
F-TYPE Limited Edition Chequered Flag
F-TYPE Cabrio R-Dynamic P340 pk
F-TYPE Cabrio P300

I-PACE SE EV400
I-PACE S EV400

F-PACE SVR 550 pk
F-PACE R-Sport D180

E-PACE S D150
E-PACE HSE R-Dynamic P200

XJ50 3.0 V6 Diesel

XF Sportbrake R-Sport 2.0 D180
XF Prestige D180

XE Prestige P200
XE R-Sport D180

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...