Teaser: McLaren 600LT Spider (2019)

Teaser: McLaren 600LT Spider (2019)Ook van de hardcore 600LT komt McLaren met een dakloze variant!

Goed nieuws voor wie fan is van een stevige brok vermogen, een circuitgeorienteerde focus en wapperende haren in de wind want McLaren geeft subtiel de nakende onthulling aan van de 600LT Spider. Dat is de spirituele opvolger van de 675LT waarvan er zowel een Coupé als Spider bestaat waardoor het in de sterren geschreven stond dat de 600LT (Long Tail) een dakloze variant zou krijgen. Zie het als de liefdesbaby van een 600LT Coupé met de 570S Spider!

We gaan er vanuit dat de aankomende McLaren 600LT Spider dezelfde 3.8-liter V8 meekrijgt met 600 pk / 620 Nm (vandaar de naamgeving) en een sportievere afstelling van het onderstel, ophanging en stuurgevoel. Dit om specifiek scherp uit de hoek te kunnen komen op een gesloten omloop én erna rustig naar huis te kunnen cruisen.

Op 16 januari krijgen we alle details van McLaren. De Britse sportwagenbouwer uit Woking was van plan om slechts een beperkte tijd de 600LT Coupé in productie te nemen, vermoedelijk hanteren ze dezelfde strategie voor de 600LT Spider. Prijzen zullen starten ten noorden van 250.000 euro, interesse kenbaar maken kan bij McLaren Brussels op de Louizalaan!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...