Dit is de BMW 7-Reeks facelift (2019)

Dit is de BMW 7-Reeks facelift (2019)Iets vroeger dan voorzien komt de vernieuwde BMW 7-Reeks boven water!

De officiële onthulling – met alle details – was voorzien voor de nabije toekomst maar nu zijn er toch al duidelijke beelden opgedoken in de configurator. Daarmee is duidelijk dat de (gigantische?) grille van X7 SUV zijn overstap maakt naar de prestigieuze limousine uit München naast vernieuwde lichtblokken mét LED technologie. Optioneel kan je hier nog krachtigere laserlichten krijgen!

Details omtrent het vernieuwde motorgamma ontbreken op dit moment, de V12 fanaten zijn dan weer blij met de (blijvende) aanwezigheid van de M760Li topversie. De 7-Reeks iPerformance plug-in hybride neemt naar alle waarschijnlijk de vernieuwde setup van de X5 xDrive45e over, goed voor een gecombineerd vermogen van 394 pk en een beperkte CO2 uitstoot (49 g/km).

Lees hier onze rijtest met de BMW 730d!
Lees hier onze rijtest met de BMW 740e!
Lees hier onze rijtest met de BMW 750d!
Lees hier onze rijtest met de BMW M760Li!

Dit is de BMW 7-Reeks facelift (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...