Teaser: Lamborghini Huracan facelift (2019)

Teaser: Lamborghini Huracan facelift (2019)De populaire sportwagen uit Sant’Agata Bolognese krijgt binnenkort een opfrisbeurt.

Ook in 2019 moet Lamborghini stevig aan de bak. Zo moeten ze aan een stevig tempo de praktische Urus SUV produceren en naast het bouwen van de gelikte Aventador SVJ zijn de ingenieurs alreeds bezig aan een opvolger voor de V12 modellen. Bovendien is het tijd voor de Huracan facelift, vermoedelijk mooi in lijn met de R8 V10 facelift.

Op het eerste officiële beeld zien we licht gewijzigde LED lichtblokken vooraan en wat extra lijnen in de voorbumper, ook achteraan zal de opfrisbeurt enkele wijzigingen met zich meebrengen. Binnenin moet meer technologie en gadgets het leven – nog! – aangenamer maken terwijl de aangepaste ophanging enige progressie op comfortvlak met zich meebrengt.

De Lamborghini Huracan familie bestaat momenteel uit de LP580-2 (achterwielaandrijving!), LP610-4 en LP640-4 (de Performante), steeds als coupé en dakloze Spyder. Allen gebruiken ze de atmosferische 5.2-liter V12 en schakelsnelle sportautomaat. Met een beperkte vermogensstijging van ongeveer 10 à 20 pk zullen deze namen dus veranderen gezien ze verwijzen naar de aanwezige kracht.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...