Poll: Mercedes-AMG E63S vs BMW M5 Competition (2018)

Poll: Mercedes-AMG E63S vs BMW M5 Competition (2018)Welke potente Duitse premium business sedan is dé snelste? En is hij daarbij ook de beste?

In de eeuwig durende zoektocht naar perfectie en vermogen zijn de M5 Competition en E63 S AMG zo goed als het beste wat je in Duitsland kan vinden, toch wanneer je de catalogus van BMW en Mercedes doorbladert. De jouwe in ruil voor respectievelijk 130.000 euro of 133.600 euro met 625 pk en 612 pk ter beschikking, voor het gebruiksgemak in combinatie met vierwielaandrijving. Onze Britse collega’s van CarWOW zette beide Duitsers tegen elkaar voor een sprinttest (vanuit stilstand en al rijdend) en een remtest.

De verschillen zijn daarbij redelijk miniem maar er kan maar één de snelste zijn. Maar welke geniet jouw voorkeur?

Mercedes-AMG E63 S vs BMW M5 Competition

View Results

Laden ... Laden ...

Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG E63 S Berline!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...