Autosalon Brussel 2019: Ssangyong Line-up

Autosalon Brussel 2019: Ssangyong Line-upDe nieuwe Musso pickup staat vooraan bij Ssangyong op het Autosalon van Brussel 2019.

De Tivoli, XLV, Rexton en Rodius zijn oude bekenden op de stand van Ssangyong maar de Musso pickup is gloednieuw en dan ook dé eregenodigde op het Autosalon van Brussel.

De Musso komt de Actyon Sports vervangen met niet enkel (een betere naam en) verbeterde terreinkwaliteiten, op vlak van comfort en veiligheid gaat deze functionele Koreaan er sterk op vooruit. Denk maar aan ondermeer dodehoekwaarschuwing, spoorassistent, elektrische voorstoelen met verwarming en ventilatie, airco in twee zones, keyless go, 9,2” HD infotainment met DAB, Apple CarPlay en Android Auto, regen- en lichtsensoren, parkeersensoren, Bird View-camerasysteem, snelheidsregelaar, … en dat allemaal voor maximaal 38.841 euro!

Maar behalve het comfort/gadgetgehalte van de Musso blijft deze Ssangyong uiteraard in de eerste plaats een utilitair werkpaard met standaard een open laadbak die europallet met 1.000 kg lading slikt. Onder de motorkap zit er een 2.2-liter turbodiesel met 181 pk / 400 Nm die capabel is om nog eens 3.000 kg te trekken!

Daarnaast staat de atypische Rodius voor het laatst op het Autosalon van Brussel aangezien deze zijn laatste levensjaar ingaat. Nog steeds voorzien van een “unieke” vormgeving maar binnenin zagen we zelden zovéél ruimte aan een scherpe prijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...