Video: Carfection test de BMW 8-Reeks Coupe (2018)

Video: Carfection test de BMW 8-Reeks Coupe (2018)Hoe rijdt dat nieuwe vlaggenschip van BMW?

In afwachting van de marktintroductie van de gloednieuwe X7 SUV en een eigen rij-ervaring met de nieuwe 8-Reeks Coupé kunnen we terecht bij Henry Catchpole van Carfection die ons meeneemt in BMW’s nieuwste vlaggenschip. De sympathieke Brit voelt zowel de 840d diesel (320 pk) als M850i benzinetopper (530 pk) aan de tand en komt daarbij met een opmerkelijke conclusie.

De 8-Reeks Coupé neemt de plaats in van de uitgaande 6-Reeks Coupé in een opgewaardeerde (lees: duurdere/grotere) vorm met tal van moderne rijhulpsystemen, potente motoren en een hoop gadgets. Het lijnenspel van de 8-Reeks maakt alvast meer indruk dan zijn voorganger, numeriek sluit deze Duitse tweedeurs dan ook perfect aan bij de i8 en Z8 van weleer!

Zelf de BMW 8-Reeks Coupé ontdekken kan vanaf de lente of op het Autosalon van Brussel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...