Belgische prijs Volkswagen T-Cross (2018): vanaf 19.775 euro

Belgische prijs Volkswagen T-Cross (2018): vanaf 19.775 euroDe kleurrijke crossover van Volkswagen heeft een prijs!

Na de Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace en T-Roc is het SUV gamma van Volkswagen sinds kort een compacte telg rijker, namelijk de T-Cross. De nieuwkomer deelt zijn technische basis met de nieuwe Polo wat goed nieuws is op vlak van efficiënte motoren, moderne rijhulpmiddelen en de nodige gadgets. De T-Cross staat ongetwijfeld in de spotlights bij Volkswagen tijdens het Autosalon van Brussel, kort erop moet deze crossover bij de lokale verdelers beschikbaar zijn.

Daarvoor heb je ongeveer 20.000 euro nodig als je voor de T-Cross in basisvorm wilt gaan met de 95 pk sterke 1.0 TSI driecilinder en manuele vijfbak, daarnaast is keuze tussen een 115 pk met versie met 6 versnellingen of de DSG 7-traps automaat. Hoger in de optielijst staat er een beter uitgeruste Life en Style uitvoering, later volgt de 1.5-liter TSI viercilinder (met cilinderuitschakeling) en de 1.6-liter TDI dieselmotor.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...