Autosalon Brussel 2019: Tesla Line-up

Autosalon Brussel 2019: Tesla Line-upGaat alle aandacht op het Autosalon van Brussel 2019 naar de Tesla Model 3?

Na een indrukwekkend succesverhaal met de Model S en Model X maakt Tesla zich klaar om elektrisch rijden écht bereikbaar te maken voor Jan Modaal. Daarvoor rekenen ze op de Model 3 berline die bij zijn onthulling direct honderdduizenden pre orders wist te verzilveren al liep de productiestart daarna niet van een leien dakje (zacht uitgedrukt).

Die problemen lijkt Elon Musk en Co nu opgelost te hebben want de Model 3 is intussen aangekomen in Europa, tegen de lente moeten de eerste Belgische klantenexemplaren afgeleverd zijn. Op het Autosalon van Brussel zal het bij Tesla dan ook voornamelijk om de Drie gaan die kan rekenen op een fris (maar herkenbaar) design, nieuwe interieurindeling (met horizontaal touchscreen), CCS laadstekkers en een werkbaar rijbereik van 300 tot 500 km. Momenteel ligt het prijskaartje op ongeveer 60.000 euro, later volgt er nog goedkopere/toegankelijkere versie.

Omdat al het goede in drievoud komt (aldus een eeuwenoud spreekwoord) mogen de Model S en Model X eveneens plaatsnemen op de stand van Tesla in Paleis 6.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...