Officieel: Nissan GT-R50 by Italdesign (2018)

Officieel: Nissan GT-R50 by Italdesign (2018)Wat ooit begon als een héérlijke designoefening resulteert nu in een straatlegale Nissan GT-R50 by Italdesign met 720 pk!

Voor de 50ste verjaardag van de Nissan GT-R én van Italdesign (een Italiaans designhuis) zag de GT50 by Italdesign Concept het levenslicht. Een moderne/futuristische uitvoering op basis van de GT-R Nismo met een nog krachtiger motorblok en hoogwaardig interieur. Wereldwijd werd ongeveer iedereen zéér enthousiast omtrent deze Italiaanse-Japanse hommage en werd de mogelijkheid van een (gelimiteerde) productie onderzocht.

Nu heeft het project groen licht gekregen en zullen er maximaal 50 stuks gebouwd worden van de 720 pk / 780 Nm sterke Nissan GT-R50 by Italdesign. Daarvoor moet je wel meer dan 900.000 euro (exclusief btw, taksen en/of opties) op tafel leggen. Tussen 2019 en 2020 moeten de GT-R50’s by Italdesign afgeleverd worden!

Je interesse doorgeven kan hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...