Officieel: Jeep Gladiator pick-up (2018)

Officieel: Jeep Gladiator pick-up (2018)Jeep heeft op de Los Angeles Auto Show de Gladiator gepresenteerd, een pick-upversie op basis van de nieuwe Wrangler.

De Jeep Wrangler mag zich zonder schroom een van de meest capabele offroaders noemen, nu komen de Amerikanen met een extra pick-up uitvoering om de actieve medemens nog beter te kunnen dienen. Jeep mag dan voornamelijk bekend zijn om zijn SUV’s, al sinds ’47 maakt het ook pick-up’s!

De Jeep Gladiator komt net zoals de Wrangler in diverse uitvoeringen (Sport, Sport S, Overland en Rubicon), tevens zijn er diverse mogelijkheden met de laadbak (open, hardtop, Mountain Top, …). De Gladiator behoudt de mogelijkheid om de deuren en het dak eenvoudigweg te verwijderen.

De stoere pick-up komt tegen de lente van 2019 op de Amerikaanse markt waar hij ook geproduceerd wordt, het is nog afwachten geblazen of de stoere Jeep ook naar Europa komt. Overzees zal de Gladiator leverbaar worden met een 3.6-liter V6 Pentastar (285 pk) en later de 3.0-liter V6 EcoDiesel (260 pk).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...