Officieel: Ferrari SP3JC one-off (2018)

Officieel: Ferrari SP3JC one-off (2018)De Ferrari Special Projects divisie heeft opnieuw één klant gelukkig gemaakt met een unieke – en dakloze! – F12 tdf!

Van het LaFerrari vlaggenschip tot de Portofino instapper, een Ferrari kost héél wat geld. Sommigen hebben het geluk om zo’n Italiaanse sportwagen tot hun bezit te rekenen, anderen gaan nog wat verder en bekomen via de Ferrari Special Projects afdeling zowaar een uniek model. Daarvoor leggen ze enkele miljoenen euro’s op tafel, een prima investering gezien het exclusieve karakter.

Speciaal voor John Collins, een Britse Ferrari topverkoper/verzamelaar, zag de SP3JC het levenslicht na 36 maanden hard werken. De basis voor de SP3JC ligt bij de F12tdf uitvoering met 780 pk waarna het dak werd wegknipt en de drie lakkleuren (Bianco Italia, Azzurro Met en Giallo Modena) werden aangebracht.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...