Dit is het interieur van de Skoda Scala (2018)

Dit is het interieur van de Skoda Scala (2018)Na de teaser volgen nu échte interieurbeelden van de Skoda Scala.

Skoda haar mediacampagne voor de nieuwe Scala draait op volle toeren, na de teaser, spyshots en interieurschetsen komen de Tsjechen nu met beeldmateriaal van het interieur naar buiten. Als ze die methode aanhouden zijn we ons enthousiasme al kwijt alvorens de volledige wagen gepresenteerd zal worden, hopelijk loont deze manier van werken als basis voor een toekomstig succesverhaal.

Op de beelden (van het hoogste uitrustingsniveau?) zien we een digitaal dashboard, breed infotainmentsysteem (9.2”) en een knappe afwerking met chroom, hout, leder en alcantara accenten wat ons alvast positief stemt omtrent de Rapid opvolger. De volledige onthulling is voorzien op donderdag 6 december vanuit Tel Aviv (Israel), midden januari staat de nieuwe Skoda Scala op het Autosalon van Brussel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...