Officieel: Volkswagen e-Golf McDrive Edition (2018)

Officieel: Volkswagen e-Golf McDrive Edition (2018)Werelds eerste en enige elektrische auto voor de ultieme McDrive ervaring!

Geen grap, Volkswagen komt – in Nederland – met een exclusieve concept car (lees: één exemplaar) die op maat gemaakt is voor een bezoek aan de McDonalds. Het zou een perfect nieuwsbericht zijn voor op 1 april maar onze Noorderburen zijn het menens met een aangepaste e-Golf.

Zo is deze e-Golf McDrive Edition voorzien van een Ambience Control System waarmee je een perfecte mood kan creëren met aangepaste muziek en sfeerverlichting. Het Electric Heating Compartment houdt je McDonald’s heerlijk warm en het Cupholder Cooling System zorgt voor koude drankjes. Daarnaast zorgen de speciale, klikbare McDrive eettafeltjes voor optimaal eetcomfort met passende vormen!

De unieke Volkswagen e-Golf McDrive Edition werd geveild op de Ronald McDonald Kinderfonds Gala waardoor de opbrengst uiteindelijk naar een goed doel gaat. Hopelijk volgt McDonalds België (en Quick, Burger King, …) snel met een soortgelijke special edition!

Lees hier onze rijtest met de reguliere Volkswagen e-Golf!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...