Teaser: Kia e-Soul (2018)

Teaser: Kia e-Soul (2018)Kia brengt een nieuwe Soul (in elektrische vorm) mee naar het Autosalon van Los Angeles!

De derde generatie Kia Soul maakt zich klaar voor zijn nakende onthulling, per direct in de veelbelovende e-Soul uitvoering die rekent op een zuiver elektrische aandrijflijn. We gaan er vanuit dat de Europese Koreanen ook klassieke benzine (en diesel?) versies zullen lanceren van deze funky crossover, tenzij ze hier voluit de kaart trekken van elektrificatie! Ze hebben ook nog een Stonic in het gamma en deze twee overlappen elkaar ietwat.

De e-Soul zal vermoedelijk zijn techniek delen met de elektrische e-Niro versie en meer specifiek de 39 kWh uitvoering, goed voor een rijbereik van meer dan 300 km. Op een eerste teaser lijkt de nieuwe Soul vast te houden aan de karakteristieke, hoekige vormgeving. Op vlak van interieurdesign bewees Kia met de nieuwe Ceed dat ze de stevige progressie hebben gemaakt ten opzichte van enkele jaren geleden, we hopen dat de nieuwe Soul verder gaat op dit elan.

De nieuwe Kia Soul zal in het najaar van 2019 bij de Belgische verdelers staan.

Lees hier onze rijtest met de huidige Kia Soul EV!

Teaser: Kia e-Soul (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...