Volvo staat zonder wagens op het Autosalon van Los Angeles

Volvo staat zonder wagens op het Autosalon van Los AngelesAlle gekheid op een stokje, Volvo zal zonder wagens aanwezig zijn op het Autosalon van Los Angeles!

Volvo hanteert al enkele jaren een nieuwe strategie inzake autosalons waarbij ze enkel aanwezig zijn op specifieke autobeurzen op het juiste moment, daarnaast lanceren ze hun nieuwe modellen op eigen events. Op financieel vlak zeker een logische keuze, ook de media-aandacht kunnen ze zo beter optimaliseren.

Op het Autosalon van Los Angeles (eind november) zullen ze dit jaar aanwezig zijn, meer specifiek op het Automobility LA gebeuren, maar een XC90, S60 of V60 Cross Country zal je er niet zien! De auto-industrie ondergaat momenteel een serieuze verandering (e-mobilty, services, connectivity, autonoom rijden, …) en dat willen ze Zweden onderstrepen met een statement van jewelste. In de plaats van de glimmende bolides zal Volvo in LA (praat)sessies/workshops houden over hoe zij de toekomst zien.

Op het Autosalon van Brussel is Volvo uiteraard wel aanwezig – gezien het verkoopspotentieel – met een breed aanbod aan SUV’s, breaks en berlines.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...