Teaser: McLaren 720S Spider (2018)

Teaser: McLaren 720S Spider (2018)Twee dagen na Sinterklaas komt McLaren met de dakloze 720S Spider!

Op donderdag 6 december krijgen al diegene die het voorbije jaar braaf geweest zijn ongetwijfeld wat lekkers/leuks, op zaterdag 8 december zal McLaren een gloednieuwe model lanceren. Met een vage teaser/woorden (“lets raise the roof..”) laten ze hun licht schijnen op de komst van een dakloze 720S Spider, na de (MP4-) 12C Spider en 650S Spider was het vrij duidelijk/logisch dat de Britse sportwagenbouwer uit Woking op een dag ook met een cabrio zou komen van hun meest recente Super Series vlaggenschip.

De aankomende 720S Spider is na de Speedtail het tweede product dat McLaren naar buiten brengt onder het veelbelovende “Automotive Track25” businessplan. Dat omvat de nodige nieuwigheden qua modellen maar ook inzake elektrificatie, een opvolger voor de P1, strategische investeringen en vele anderen. Tegen 2025 moeten er zo jaarlijks 6.000 nieuwe McLaren’s geproduceerd/verkocht worden, een SUV zal daar niet (snel) bij zijn.

McLaren fanboys noteren intussen 8/12 in hun agenda voor de onthulling van de 720S Spider die ongetwijfeld dezelfde basis zal delen met zijn gesloten evenknie. Die is goed voor 720 pk en 770 Nm en een bijzonder scherpe 0-100 chrono, met je haren in de wind krijg je bij de 720S Spider ongetwijfeld nog meer sensatie. Welke dakconstructie ze zullen gebruiken is momenteel nog iet duidelijk, we gaan er vanuit dat ze opnieuw voor een hardtop mechanisme zullen kiezen.

Lees hier onze rijtest met de McLaren 720S Coupé!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...