Officieel: Lamborghini SC18 Alston one-off (2018)

Officieel: Lamborghini SC18 Alston one-off (2018)Lamborghini maakt – samen met de Squadra Corse racedivisie – exact één klant supergelukkig met de exclusieve SC18 Alston.

Na de Reventon, Veneno en Centenario komt Lamborghini opnieuw met een bijzonder exclusief model op de proppen, ditmaal beperkt tot slechts één exemplaar. De SC18 Alston werd in samenspraak met de Squadra Corse racedivisie gebouwd waarbij die laatste beroep deed op hun technische expertise dankzij de Super Trofeo GT3 racebolides.

Ergens verscholen onder het extreme koetswerk met 20”/21” velgen, reusachtige spoiler, luchthappers en straffe lijnen ligt er een 6.5-liter atmosferische V12 die 770 pk en 720 Nm produceert. Net zoals bij de Aventador gekoppeld aan de 7-traps ISR automaat (met één koppeling) die al het vermogen naar de achteras stuurt! Om dat ietwat vlot te laten gebeuren is de SC18 gezegend met een performant remsysteem en sportief Pirelli P Zero Corsa rubber!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...