Officieel: Toyota Corolla Sedan (2018)

Officieel: Toyota Corolla Sedan (2018)Met deze Corolla Sedan heeft Toyota het volledige Corolla gamma gepresenteerd!

De twaalfde generatie (!!) Toyota Corolla – die de Auris zal vervangen – komt er zowel als hatchback, praktische Touring Sports en als vierdeurs Sedan. De nieuwe Corolla Sedan heeft een eigen persoonlijkheid met een “prestigieuzer” design van de buitenkant aldus de Japanners die ook de superieure wegligging en stabiliteit aanprijzen. Dankzij de lange wielbasis van de Touring Sports kan de Corolla Sedan een riante hoeveelheid beenruimte aanbieden.

De Toyota Corolla Sedan is vanaf begin volgend jaar te verkrijgen met twee verschillende motoren, zijnde een 1.8-liter Hybrid benzinemotor (122 pk – 98 g/km CO2) en de verbeterde 1.6-liter benzinemotor (132 pk – 139 g/km CO2). Toyota haar ongeloof in diesels zorgt ervoor dat je hier geen zelfontbrander zal terugvinden.

De Sedan is standaard voorzien van de Safety Sense technologie die een Pre-Collision System (PCS) met voetgangersdetectie overdag en ‘s nachts, en fietsdetectie overdag, een Full-range Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Alert (LDA) met stuurhulp, Road Sign Assist (RSA) en Automatic High Beam (AHB) omvat.

De productie van de Corolla Sedan zal in Turkije plaatsvinden. Voor een Belgische prijs moeten we nog even geduld hebben!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...