Belgische prijs CUPRA Ateca: vanaf 43.390 euro

Officieel: Seat CUPRA Ateca SUV (2018)De 300 pk sterke CUPRA Ateca SUV maakt zich klaar voor diens Belgische marktlancering!

CUPRA was sinds jaar en dag het toverwoord voor de meer sportieve Seat modellen maar de Spanjaarden willen een onafhankelijke koers gaan varen. Of dat een goede beslissing is moet de toekomst uitwijzen, het CUPRA team is alvast klaar met hun eerste wapenfeit dat over enkele weken in de (Seat?) showroom staat, namelijk een krachtige versie van de Ateca SUV. Bestelbonnen kunnen vanaf nu getekend worden in ruil voor (minimaal) 43.390 euro!

Daarvoor krijg je een potente 2.0-liter viercilinder benzinemotor, goed voor 300 pk / 400 Nm (192 g/km CO2). Daarmee zit de praktische SUV in 5,2 seconden aan 100 km/u, net voor de magische grens van 250 km/u bereik je de topsnelheid.

Standaard is de gloednieuwe CUPRA Ateca gezegend met een royale basisuitrusting zoals 19” velgen, vierdelige uitlaat, een blauwe koetswerkkleur en Alcantara interieurbekleding. Uiteraard kan je hier opteren voor de nodige personalisatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...