Video: Harry Metcalfe test de Alfa Romeo 8C Competizione

Video: Harry Metcalfe test de Alfa Romeo 8C Competizione (2018)De knappe Italiaan is intussen al meer dan tien jaar oud!

Met de luidkeelse 4C, aantrekkelijke Giulia (bij voorkeur in de Quadrifoglio uitvoering) en praktische Stelvio SUV heeft Alfa Romeo terug zijn (haar?) tweede adem gevonden. Iets dat ze in het verleden ook al eens probeerden met de 8C Competizione (en de dakloze 8C Spider afgeleide). Maar zelfs 11 jaar na datum spreekt die blitse sportwagen nog steeds tot de verbeelding, zowel in het straatbeeld als op de tweedehandsmarkt.

Harry Metcalfe neemt ons mee doorheen de volledige geschiedenis van de 8C en haalt zowel zijn positieve als minder positieve aspecten aan. Met een potente 4.7-liter V8 – goed voor 450 pk / 470 Nm – zit de Alfa Romeo alvast niet om vermogen verlegen, al kan je vandaag de dag voor een dergelijke som geld wel betere/krachtigere alternatieven krijgen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...