Teaser: Mazda3 (2018)

Teaser: Mazda3 (2018)Een nieuwe generatie Mazda3 komt eraan!

Goed nieuws vanuit Amerika, eind deze maand zal Mazda op het Autosalon van Los Angeles de nieuwe 3 presenteren, vermoedelijk direct als hatchback én sedan. De compacte Japanner draait al enkele jaren mee (inclusief enkele opfrisbeurten) waardoor de tijd rijp is om hem zowel op visueel vlak strak te trekken als qua update/upgrade van technologie en veiligheidssystemen. De eerste (vage) beelden geven goede hoop!

De nieuwe Mazda3 haalt hopelijk zijn mosterd bij de – warm onthaalde – Kai Concept die vorig jaar op het Autosalon van Tokyo voorgesteld werd. Op vlak van motoren kijken we hard uit naar de nieuwe SkyActiv-X motoren die hét beste van een dieselmotor combineren in benzinevorm. Bijzonder hightech/complex maar wel zeer efficiënt.

We verwachten de gloednieuwe Mazda3 begin volgend jaar bij ons in de showroom.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...