Dit is de nieuwe Porsche 911 (992) (2018)

Dit is de nieuwe Porsche 911 (992) (2018)De achtste generatie van de iconische Porsche 911 moet (wederom) zijn voorgangers overklassen.

Alvorens Porsche later deze maand het doek van de nieuwe generatie 911 (codenaam 992) zal halen brengt de Duitse sportwagenfabrikant nu eerst nog enkele heroïsche testverhalen en bijhorende beelden. Want de 911 is altijd beter als zijn voorganger en die zware last draagt de 8ste generatie op zijn (brede) schouders, doorgedreven testsessies in de koude/sneeuw (Finland), in de warmte (Midden-Oosten + Death Valley), complexe wegen (China) en op het circuit (Nürburgring) stonden de voorbije jaren dan ook veelvoudig op de agenda.

Op vlak van design zal de iconische vormgeving uiteraard behouden blijven, voorzien van een frisse touch zoals doorlopende LED achterlichten en een bredere voorbumper. Daarnaast spreekt Porsche van een volledig nieuw bedieningsconcept in de cockpit voor zowel de instrumenten als de displays. De nieuwe rijhulpsystemen en uitgebreide connectiviteit werden eveneens onderworpen aan een veeleisende testmarathon, Porsche Connect verschilt namelijk van land tot land!

Op het Autosalon van Los Angeles 2018 verwachten we de nieuwe 911 Carrera (992) en 911 Carrera S (992), begin 2019 zal hij zijn Europese introductie maken. Later volgen dan uiteraard nog de Turbo en GT uitvoeringen net zoals – voor het eerst – een (of zelfs meerdere) hybrideversies.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...