Officieel: McLaren Senna GTR (2018)

Officieel: McLaren Senna GTR (2018)Alsof de McLaren Senna nog niet hardcore genoeg was komt er nu ook een Senna GTR raceversie!

De Senna GTR stond reeds te blinken op het Autosalon van Genève 2018 maar nu komt de Britse sportwagenbouwer met definitieve specificaties (én een schattige schets) naar buiten. Daar waar de reguliere Senna (understatement van jewelste) het doet met 800 pk en 800 Nm krijgt de GTR uitvoering 825 pk ter beschikking om het beste van jezelf te kunnen geven op het circuit. McLaren produceert de Senna GTR in een zeer beperkte oplage van 75 stuks, allemaal hebben deze reeds een (gelukkige) eigenaar gevonden.

Ten opzichte van de Senna doet de Senna GTR het met actieve aerodynamica, extreem krachtige remschijven, Pirelli slicks, aangepast chassis en een nog grotere spoorbreedte. Dankzij een immense splitter vooraan en reusachtige spoiler achteraan genereer je op snelheid maar liefst 1.000 kg downforce!

Officieel: McLaren Senna GTR (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...