Officieel: Hyundai i30 Fastback N Line (2018)

Officieel: Hyundai i30 Fastback N Line (2018)Ook van de i30 Fastback brengt Hyundai een aangedikte N Line uitvoering.

De i30 Fastback weet te overtuigen met zijn knappe lijn en extra ruimte binnenin, voor wie het al eens wat meer mag zijn volgt er binnenkort zowaar een i30 Fastback N! Maar omdat zo’n heet scheurijzer voor sommigen net te hoog gegrepen is (qua vermogen, prijs en verbruik) voorziet de Koreaanse autobouwer nu ook een i30 Fastback N Line versie.

Net zoals bij de i30 N Line krijgt de knappe i30 Fastback enkele sportieve details mee zoals een aangepaste voor/achterbumper, zwarte spiegelkappen, rode accenten, 18” velgen, grotere/krachtigere remschijven, Michelin Performance rubber en de nodige N Line logo’s rondom. Binnenin zien we sportzetels, sportstuurwiel, chroom details, metalen pedalen en een Hyundai N schakelpook. Onderhuids krijgen de N Line uitvoeringen een specifieke afstelling mee op vlak van ophanging, gasrespons en uitlaatgeluid.

Met de lancering van de 30 Fastback N Line vergroot Hyundai ook het motorengamma dat te combineren valt met de N Line uitvoering. De 1.4-liter T-GDi (140 pk) krijgt nu het gezelschap van de 1.0-liter T-GDi driecilinder (120 pk) al moet die laatste het wel stellen met slechts 17” lichtmetalen velgen.

Tegen eind 2018 zal de i30 Fastback N Line beschikbaar zijn bij de betere Hyundai verdeler.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...