Officieel: Aston Martin DBS 59 (2018)

Officieel: Aston Martin DBS 59 (2018)Met de DBS 59 brengt Aston Martin opnieuw een hommage aan de succesvolle DBR1, de Le Mans-winnaar van 1959.

Speciale uitvoeringen doen het altijd goed, zelfs in het segment van de bijzonder dure sportwagens. Kort na de lancering van de gloednieuwe DBS Superleggera komt Aston Martin nu met de – tot 24 stuks gelimiteerde – DBS 59 special edition als eerbetoon aan het Le Mans succes van de DBR1 .. in 1959!

De Q personalisatiedivisie mocht zicht uitleven met allerhande herkenbare verwijzingen zoals de knappe Racing Green koetswerkkleur, bronzen accenten, blitse velgen en krachtigere remschijven. Op motorisch vlak bespeuren we geen veranderingen, de 5.2-liter V12 levert nog steeds 725 pk en 900 Nm aan de achteras! Goed voor een 0-100 sprint in slechts 3,4 seconden en een topsnelheid van 338 km/u.

Je interesse voor de Aston Martin DBS 59 kan/mag je kenbaar maken bij Aston Martin Antwerp of Aston Martin Brussels.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...