Poll: Suzuki Jimny vs Dacia Duster (2018)

Poll: Suzuki Jimny vs Dacia Duster (2018)Welke compacte avonturier geniet jouw voorkeur? De funky Suzuki Jimny of de oerdegelijke Dacia Duster?

Uiteraard wil je graag zo’n Land Rover Defender, Jeep Wrangler of Mercedes G-Klasse om het avontuur op te zoeken (inclusief de bijhorende onverharde wegen) maar gezien hun stevig prijskaartje zijn deze niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is er nog de Suzuki Jimny die reeds zijn kunnen bewees, aan de andere hand is er ook nog altijd de toegankelijke Dacia Duster die eveneens tot heel wat in staat is.

De nieuwe Duster kan al de jouwe zijn vanaf 11.900 euro maar met het avontuur in het achterhoofd kies je best voor een vierwielaangedreven versie, die start pas bij 18.000 euro voor de 1.6 TCe Prestige AWD met 115 pk. De Suzuki Jimny is enkel beschikbaar met de 105 pk sterke 1.4-liter viercilinder aan 17.999 euro. Beiden verschillen sterk van inborst maar hebben desondanks de nodige raakpunten, welke compacte avonturier geniet jouw voorkeur? Onze Nederlandse collega’s van ANWB (hun equivalent van de VAB pechverhelpingdienst) helpen ons met een (luchtig) videovergelijk.

Suzuki Jimny vs Dacia Duster

View Results

Laden ... Laden ...

Lees hier onze rijtest met de Suzuki Jimny 1.4i!
Lees hier onze rijtest met de Dacia Duster 1.5 dCi EDC!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...