Officieel: Fiat 500 Collezione special edition (2018)

Officieel: Fiat 500 Collezione special edition (2018)Gezien het succes van de Fiat 500 maar blijft duren krijgen we (opnieuw) een knappe Collezione special edition.

De nieuwe 500 zag het levenslicht in 2007 en intussen staat de teller op meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren, gezien de sterke interesse voor de vele special editions (lees: ontelbaar véél) blijft Fiat ons dan ook op tijd en stond verwennen met een unieke creatie. De ene keer al wat exclusiever dan de andere keer maar steevast trouw aan de klassieke schoonheid, compacte eigenheid en Italiaanse frivoliteit!

De nieuwe versie van de 500 Collezione (zowel te verkrijgen als 500 en dakloze 500C) krijgt een bicolore Brunello lakafwerking (Bordeaux Opera in combinatie met Grigio Carrara voor de kenners), stoffen interieur met krijtstreeppatroon, koperkleurige velgen en een specifieke Collezione badge op de kofferklep. Wie liever één kleur heeft op zijn/haar 500 Collezione heeft de keuze tussen Bordeaux Opera, Grigio Carrara, Nero Vesuvio of Grigio Cortina.

Behalve exclusieve details geniet je bij deze populaire stadswagen van een aangedikte basisuitrusting met ondermeer parkeersensoren, een regen/lichtsensor, het Uconnect 7″ infotainmentsysteem met Tom Tom navigatie, Apple CarPlay / Android AutoTM integratie en een Beats audiosysteem.

De Fiat 500 Collezione is vanaf heden te koop vanaf 16.190 euro met keuze tussen de 1.2-liter viercilinder (69 pk, manueel of automaat) of de 0.9-liter TwinAir tweecilinder (85 pk).

Lees hier onze rijtest met de Fiat 500C Riva!
Lees hier onze rijtest met de vernieuwde Fiat 500!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...