Belgische prijs Mercedes-AMG A35: vanaf 51.909 euro

Officieel: Mercedes-AMG A35 4MATIC (2018)De heetste Mercedes A-Klasse – van het moment – gaat in verkoop!

Nu de verkoop van de reguliere Mercedes A-Klasse goed is opgestart kan de Duitse premiumconstructeur beginnen aan de uitbreiding van het gamma. Niet enkel verwachten we over enkele maanden de A-Klasse Berline, ook het AMG gamma van kleinste Mercedes’ telg is met de A35 4MATIC+ nu beschikbaar. Je favoriete Das Haus verkooppunt vraagt net geen 52.000 euro in basisvorm maar voorzie toch wat extra budget voor de aantrekkelijke optielijst. Tijdens de eerste 18 maanden is er ook een royaal uitgeruste Edition 1 uitvoering beschikbaar (+ 7.968 euro).

De Mercedes-AMG A35 4MATIC+ is net zoals zijn begeerlijke voorganger gezegend met een potente 2.0-liter viercilinder die 306 pk en 400 Nm (167 g/km CO2) loslaat op het asfalt, steevast in combinatie met de 7-traps SPEEDSHIFT automaat met een sportieve afstelling. Goed voor een 0-100 sprint in 4,7 seconden en een gelimiteerde topsnelheid van 250 km/u! Op visueel vlak krijg je de nodige sportieve details (grille, spoiler, velgen, …) net zoals voor de interieurafwerking.

Wie nu snel intekent kan tegen december van dit klein scheurijzer genieten. Op termijn volgt er nog een krachtige A45 AMG die vermoedelijk door de grens van 400 pk zal gaan (in A45 S livrei?)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...