Teaser: Volkswagen T-Cross SUV (2018)

Teaser: Volkswagen T-Cross SUV (2018)De compacte Volkswagen T-Cross SUV/crossover maakt zich klaar voor zijn (nakende!) onthulling!

Momenteel heb je bij de lokale Volkswagen verdeler de SUV keuze uit een (van groot/duur naar klein) Touareg, Tiguan Allspace, Tiguan en T-Roc, om de huidige hype nog wat te verzilveren komt Wolfsburg met een compacte T-Cross naar buiten. Die haalt zijn inspiratie uit de T-Cross Breeze Concept van uit 2016.

Met een goeddraaiende marketingmachine maakt VW zich overduidelijk klaar voor de onthulling van de T-Cross. In enkele videoteasers zien we alvast een kleurrijk, veilig geheel met unieke lichtblokken, doorlopende LED achterlichten en een gekend interieurontwerp. Ook op het vlak van personalisatie zal de T-Cross ongetwijfeld sterk uitpakken.

Laat maar komen!Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...