Officieel: Jaguar XE SV Project 8 Ring Taxi (2018)

Officieel: Jaguar XE SV Project 8 Ring Taxi (2018)Wie wil kan (als passagier) meerijden met de 600 pk sterke Jaguar XE SV Project 8 op de legendarische Nürburgring-Nordschleife.

In navolging van wat BMW doet met de nieuwe M5 Berline kan je ook bij Jaguar terecht voor de Race Taxi Experiences waarmee een getalenteerde racepiloot je meeneemt rond de Nürburgring omloop in het Duitse Eifelgebied. Tot voor kort had je bij de Britten de keuze tussen de XJR en de F-Type SVR, nu neemt de SV Project 8 – mét Track Pack – de plaats in die van die laatste. Met de 5.0-liter V8, 600 pk en een topsnelheid van meer dan 330 km/u ongetwijfeld de geknipte kandidaat voor deze job.

Vanaf maart tot midden november kan je via deze website een 20,8 km lange rit boeken voor 199 euro. De Jaguar XE SV Project 8 heeft in het verleden een indrukwekkende (marketings)recordtijd neergezet met een chrono van 7 minuten en 21 seconden, we gaan er vanuit dat je Nürburgring Race Taxi Experience net iets langer zullen duren. Ook geschenkvouchers zijn verkrijgbaar!

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XE 2.0d R-Sport!
Lees hier onze rijtest met de Jaguar XJR!

Officieel: Jaguar XE SV Project 8 Ring Taxi (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...